tisdag 15 oktober 2013

HOME

 
 
 
Har fått till lite mysigt här hemma, börjar känna mig mer och mer hemma. Vi har fortfarande mycket att göra, men det tar tid och pengar, framförallt pengar! Vi har målat om alla köksmöbler, så nu är det skåpen och väggarna kvar i köket, sen är det bara att sätta igång i nästa rum.
 
Tycker att det är otroligt viktigt att man ska känna sig hemma i sitt egna hem, det ska vara mysigt och trevligt så att man känner att man alltid tycker om att komma dit. Jag och min pojkvän har olika åsikter om hur det ska se ut, vilket är riktigt jobbigt. Han vill ha mycket svarta möbler medans jag vill att det mesta ska vara vitt.
 
Och eftersom det var jag som flytta in hos honom känner ju jag att inte kan komma och ändra på allt hans, så vi försöker kompromissa. Får vänta lite med att skapa mitt "drömhem" tills man skaffar större lägenhet eller hus ;D.
 
//MatildaEvelinaLundgren

4 kommentarer:

 1. Är ändå grymt imponerad över att Daniel accepterar så mycket pynt ;)

  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha kanske de, jag tycker ju att vi har alldeles för mycket prylar. Fast vi båda kan ha lite svårt att skänka bort saker.

   Radera
 2. Svar
  1. Ska försöka fixa något nytt snart. Det blir ju alltid krångel och inte som man tänkt sig... så det fick bli såhär så länge. ;) <3

   Radera