onsdag 23 oktober 2013

Baka baka liten kaka

Hej på er!
Shit vad tiden har sprungit iväg, igår var vi ju iväg och träna så idag kan jag knappt gå. Helt sjukt vilken träningsvärk! I morse var jag iväg på mitt första arbetspass på det nya jobbet. Var bara fyra timmar, men med hur mycket nya intryck som helst.. så efter de där fyra timmarna när jag kom hem stendäcka jag. Haha men det var så roligt och mysigt så det ska nog inte vara några problem med att komma in det ;D.

Har ju inte berättat för er att jag fått jobb, sa ju i förra veckan att jag var å sökte ett, men aldrig att jag fick det. Hahah jag fick det xD ! Det är ett jätte litet och mysigt bageri inne i stan som jag ska stå i kassan i sådär när de behöver extra hjälp, perfekt när jag pluggar samtidigt! Så i framtiden kommer mina händer lukta bullar, hahaha.
 

Tur att jag inte ska baka något... bullarna som ni ser på bilden har jag och D bakat, de blev inte såååå goda... ganska torra faktiskt! Kladdkaka å andra sidan brukar gå bättre..men det säljer vi inte några :/. Haha ne kassa är alldeles lagom för mig :D.

//MatildaEvelinaLundgren
 
 

4 kommentarer: