måndag 21 oktober 2013

Att ha en gaffel i magen...

Jag och min mamma, vi har båda gjort det, vi är nu i samma klubb! Jag gjorde det när jag var ungefär 6 år gammal och hon gjorde det i förra veckan. Det jag kommer ihåg från när jag gjorde det fruktansvärt klumpiga och mest dumma, var när jag och min lillasyster lekte jage, hon va och skulle ta mig. Antagligen sprang jag mot köket medans jag tittade bak efter min djävulske syster, och sen sa det BANNNGGG och där låg jag och illvråla i diskmaskinen.
 
Det jag också kommer ihåg efter det var den hemska gaffeln i magen. Japp det är sant, jag har haft en gaffel i magen. Den satt till och med fast när jag reste mig upp, där hängde den och dingla. Fyyy stackars mamma och pappa som fick se sitt barn med en gaffel hängandes i magen och jag kan säga er att jag har fortfarande ett ärr efter det där.
 
Tänka sig hur illa det hade kunnat gå, idag skrattar vi åt det och tycker det är j'vligt klumpigt. Idag är jag inte den ända som gjort detta, nu är även mamma med i min klubb xD. Ni kan läsa hennes hysteriska inlägg om detta HÄR! Hon hade i alla fall turen att slippa den vidriga gaffeln!
 
 
//MatildaEvelinaLundgren

2 kommentarer:

  1. Hahahaha...Du och jag Matilda, du och jag.... <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahhaaha ja det kan man lugnt säga! Jag och du mamma, du och jag x) <3

      Radera