onsdag 12 november 2014

Hur kan någon ifrågasätta mig

Att börja tvivla på sig själv - Framförallt var gårdagen riktigt tuff för mig men även idag mår jag riktigt kasst. Igår blev jag ifrågasatt och fick väldigt mycket negativ kritik som gjorde att jag bröt ihop helt och hållet. Jag var inte beredd och visste inte alls hur jag skulle tackla situationen. Jag själv upplever mig själv som väldigt glad, omtänksam och inte så svår människa att ha att göra med. Och igår blev alla dessa sakerna väldigt otydliga för mig. Jag trodde ändå att just de bitarna hade jag stor koll på men ändå kunde en människa som jag träffat i två veckor bara bryta ner allt detta. 

Jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att gå vidare eller hur jag ska få ut något positivt ur detta. Min strategi för idag är att försöka hitta på något roligt och inte tänka på det allt för mycket och hoppas på att vi kan reda ut detta i morgon.


//MatildaEvelinaLundgren

5 kommentarer:

 1. Det kommer alltid finnas folk som har åsikter om hur man är och vad man gör. Jag tror att man måste lära sig vad som är kritik som man ska ta åt sig av och vad som "bara" är ett uttryck för något som egentligen har en annan orsak (typ frustration över sin arbetssituation) Du är precis det du skriver att du är. Tvivla INTE på det!!!
  Kram S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej S! Jag förstår vad du menar, absolut! Fast jag tycker inte att det är okej att slänga ut sig saker som har med någons personlighet att göra, och absolut inte efter två veckor...
   Kram!

   Radera
 2. Håller helt med!
  /S

  SvaraRadera
 3. Tyvärr är livet fullt av människor som måste trycka ner andra , försök att skaka av dig men framförallt tvivla inte på dig själv och du vet jag älskar dig precis som du är kram längtar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är ju tyvärr så. Jag längtar jag med!<3

   Radera