onsdag 9 januari 2013

I Can Only..

Det är så synd att jag inte har min kära mamma med mig överallt! När jag bodde hemma kunde hon alltid ta dagens outfit på mig, nu däremot stapplar jag upp kameran på konstiga ställen med konstiga saker eller så använder jag stativet, men det blir ju inte så bra heller. Det är svårt att få kameran i rätt vinkel och skärpan blir alltid dålig för att man inte står i fokus. Antingen får jag skaffa mig en fjärrkontroll till kamran eller det bästa hade ju varit att lära upp min pojkvän lite hur man gör. Så får det nog ta och bli!
 
 
Detta är i alla fall gårdagens outfit som jag inte han lägga upp. Nu ska jag försöka mig ut och springa, men först ett glas vatten för OHJ vilken huvudvärk jag fick..!
 
/MatildaEvelinaLundgren

3 kommentarer:

 1. Tur att du är så kreativ och påhittig. Ser ju väldigt bra ut. Bra gjort bara att tänka att gå ut och springa i survädret. Själv ska jag leda gympa, ett i kväll och ett i morgon kväll. Hoppas jag orkar,förtillfället sitter nog konditionen i huvudet och inte i kroppan. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen tur de ;). Känns ju inte som om det är det roligaste att göra, men träna är bra! Så två gånger i veckan få det börjas med!

   Radera
 2. Hahaha, ILLA du! Men du får öva med stativet och självutlösaren :)

  Och du... Du måste plocka bort spamkontrollen på inläggen. Man blir ju tolig varje gång man skall skriva in det ;)

  SvaraRadera