måndag 5 januari 2015

2014

Jag har satt ihop en liten summering av år 2014. Det känns riktigt skönt att kunna sammanställa året som ett riktigt bra år där jag har haft många bra upplevelser och umgåtts med så underbara människor. Visst har man både upp-och nergångar men åren blir bara bättre och bättre så jag tror helt klart att 2015 kommer bli succé!

Vilka länder besökte du? 
Första resan som var utanför Sveriges gränser blev England där jag besökte min kära barndomsvän i London. Det blev mycket mycket shopping, sevärdheter och ta ikapp allt skaller sedan vi sågs senast. Detta var även min allra första resa som jag flög ensam, snacka om att jag var nervös!
Andra resan blev Danmark då jag, pojkvännen och två vänner tog färjan från Göteborg. Detta var en dagsresa med god mat, shopping och god dricka. Det var verkligen en rolig grej att göra för att komma iväg och hitta på något annorlunda men inte kostar allt för mycket pengar.
Tredje resan var i slutet av sommaren då jag och min andra barndomsvän tog en spontan resa till Turkiet en vecka. Detta var så fantastiskt härligt och jag hann verkligen ladda för att börja skolan igen. Jag har så många fantastiska minnen från alla dessa resor!

 Bilder: 1 och 2- England, 3 Danmark, 4 Turkiet

Gjorde du något i år som du inte gjort förut?
Jag bodde ensam några månader då jag bl.a. ville lära mig att vara just "ensam". Jag behövde verkligen bli lite mer självständig så jag lärde mig att tycka om att vara själv. Jag kunde efter det sova själv, umgås med mig själv och ta alla beslut så som jag ville. Detta var såklart väldigt svårt för mig men jag har utvecklats otroligt mycket efter det.  

Bästa köpet?
Bästa köpet har nog varit inredningen. Är ju inte bara en sak men allt det har verkligen fått mig att känna mig som hemma. Det var väldigt väldigt längesedan jag kände mig som hemma någonstans men nu äntligen känner jag verkligen att jag har ett hem och det har mycket med inredningen att göra.

Vilken dag kommer du att minnas mest?
Åh det finns så många att välja på men älsklingens födelsedags firande kommer definitivt att läggas på minnet. Det var en helt fantastisk dag då jag planerat hela dagen med olika överraskningar, aktiviteter och presenter. Vi startade dagen med hotellfrukost sedan stod de massage och middag med hans föräldrar bl.a. på schemat. Vi avslutade kvällen med ett surprise party!

Vad önska du att du gjort mer av?
Tränat mer... Jag kom ju igång med CrossFit efter sommaren och jag har tyvärr varit sjuk alltför många dagar så det har gått mycket upp och ner. Nu håller vi tummarna för att jag ska vara frisk för ska under tre månader köra intensivt med träning och bra kost. Kommer även att minnas dagen då vi sprang Color Me Rad med goa vänner. Fantastiskt roligt var det!

//MatildaEvelinaLundgren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar