fredag 8 mars 2013

A New Level


Tog utmaningen som min mamma gjorde på sin blogg för några dagar sedan. Tyckte den var så mysig så får se om jag klarar den med! Titta in min mammas mysiga blogg HÄR. Denna utmaning handlar om att berätta saker för er som ni inte redan vet, vilket inte borde vara så svårt eftersom jag inte varit så personlig här innan.

Låt se..:
1,Jag flyttade hemifrån när jag började gymnasiet i Halmstad. Jag flyttade i och för säg till min morbror men att flytta ifrån sin mamma, pappa och syskon är ganska stort. Större än vad man tror! 

2, Jag började röka i slutet av nian, vilket jag ångrar stort. Dumma dumma Matilda! Vet inte hur många gånger jag kämpat med att försöka sluta. Det konstiga är att jag efter fyra år som rökare inte ser mig själv som en (ps är inne på min fjärde dag som icke rökare idag!).

3, Som ung tränade jag gymnastik. Även om jag inte var speciellt vig eller så duktig så älskade jag de, en dag så kände jag att jag inte var tillräckligt bra så jag slutade, jag kommer nu alltid få ångra den dagen! Att se alla duktiga gymnaster får en att få lite ont i magen, idag orkar jag knappt stå på händer för att jag blivit så klen i mina muskler. Buhu!

4, Jag är ganska nöjd med att vara den personen jag är, även om jag inte är så stolt över allt jag gjort och att jag inte alltid vet vad jag vill med min framtid. 

5, Jag har de bästa personerna i mitt liv så som min familj, pojkvän och vänner.

6,Jag älskar att fika innan frukost. Känns så busigt eftersom man inte får göra sånt som barn ^^.

7, Jag drömmer om att en dag skaffa en egen familj, hus och ett jobb jag älskar.

8, Jag har gått på catwalk fyra gånger i mitt liv. Det är någon av den häftigaste känslan jag känt, en sådan härlig adrenalin kick så de skriker om de!

Detta var inte helt enkelt får jag säga och jobbigt nog kändes det som om jag kom på mer negativa saker än positiva. Får helt enkelt försöka göra bättre ifrån mig i framtiden!
/MatildaEvelinaLundgren

2 kommentarer:

  1. 4 dagar alltså? WOW! Heja dig!!!!!!!!! Kraaaaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänka sig, känns inte så bra bara...! Kram

      Radera